Antena 3 CNN Actualitate Inedit A mers cu fiul său la supermarket. După câteva ore, micuțului i s-a făcut rău și a ajuns cu el la spital. „Se poate întâmpla oricui”

A mers cu fiul său la supermarket. După câteva ore, micuțului i s-a făcut rău și a ajuns cu el la spital. „Se poate întâmpla oricui”

A mers cu fiul său la supermarket. După câteva ore, micuțului i s-a făcut rău și a ajuns cu el la spital. „Se poate întâmpla oricui”
Sursa foto: Foto: captura video
12 Iul 2017   •   10:41

Vivienne Wardrop, o femeie din Australia, a avut parte de cel mai urât coșmar, după ce a mers cu micuțul său la cumpărături într-un supermarket.

Mămica și-a pus copilul în coșul de cumpărături și și-a văzut liniștită de aprovizionare. Doar că în momentul în care a ajuns acasă, la doar câteva ore, copilului de doar 10 luni i s-a făcut rău.

A început să aibă diaree și a început să vomite. Bebelușul devenise extrem de palid și avea stări de leșin. Așa că mămică s-a dus de urgență la medic, scrie 7 News.

Medicii i-au făcut mai multe perfuzii, iar după analize suplimentare au ajuns la concluzia că băiatul a contactat bacteria Salmonella. Cum a fost posibil? Pe locul unde a stat copilul fusese depozitată carne crudă.

 

 

×
Subiecte în articol: Supermarket caz socant
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close