Antena 3 CNN Actualitate Inedit A mințit că și-a violat propria fiică pentru că adevărul îl îngrozea! Ce s-a întâmplat când s-a aflat totul!

A mințit că și-a violat propria fiică pentru că adevărul îl îngrozea! Ce s-a întâmplat când s-a aflat totul!

A mințit că și-a violat propria fiică pentru că adevărul îl îngrozea! Ce s-a întâmplat când s-a aflat totul!
Sursa foto: Foto: pixabay.com
13 Mar 2017   •   21:34

Tatăl unei fete din India, care ar fi fost violată de un preot catolic, a luat asupra lui agresiunea, cu scopul de a-l salva pe liderul religios de la a cădea în dizgrație, scrie The Independent.

Potrivit rapoartelor poliției, bărbatul a declarat că și-a violat fiica de 17 ani, însă totul s-a dovedit a fi o minciună, o încercare de a proteja reputația unui preot local.

Robin Vadakkuncheril, episcop al Episcopiei Mananthavady din Kerala, a fost arestat la sfârșitul lunii februarie sub acuzația că a violat o tânără de 17 ani, acesta fiind cel mai grav scandal sexual din istoria Bisericii Catolice din Kerala.

”Preotul a trădat familia noastră și credința noastră în Biserică. Dupa ce fiica mea a născut copilul, el a vrut ca cineva să își asume responsabilitatea pentru acest copil. Cum aș fi putut găsi pe cineva care să accepte acest lucru. În cele din urmă, am fost nevoit să spun că eu sunt tatăl copilului născut de fiica mea. Ca un credincios, am vrut să evit ca rușinea să cadă pe preot și pe Biserică”, a spus tatăl adolescentei.

×
Subiecte în articol: preot India
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close