A moștenit un inel de argint de la mătușa ei, iar când l-a analizat îndeaproape a încremenit. Detaliul i-a șocat și pe internauți! ”E clar! Sunt doi oameni care...”

de A.M.P    |    28 Noi 2019   •   15:20
A moștenit un inel de argint de la mătușa ei, iar când l-a analizat îndeaproape a încremenit. Detaliul i-a șocat și pe internauți! ”E clar! Sunt doi oameni care...” Galerie foto (2) Foto: Facebook

O femeie care a moștenit un inel de argint de la mătușa sa, după ce aceasta a murit, a avut parte de un adevărat șoc atunci când l-a analizat în detaliu.

Deși la prima vedere pare o bijuterie ca oricare, inelul ascunde un secret obscen. De fapt, inelul surprinde o scenă de sex, în care partenerii stau îmbrățișați, scrie The Sun.

”Mătușa mea era o femeie foarte rafinată. Făcea donații în numele artei și avea o colecție superbă. Am luat inelul acesta dintr-un sertar de-al ei de bijuterii, gândindu-mă ca e un inel de argint ca oricare altul, care îmi va aminti de ea”, a spus tânăra, într-o postare pe Facebook.

Fotografiile au devenit virale pe Internet iar oamenii s-au grăbit să-i lase comentarii care mai de care mai amuzante. ”E clar ca lumina zilei. Sunt doi oameni care fac sex!”.

x close