Antena 3 CNN Actualitate Inedit A născut patru copii, iar apoi a postat o fotografie pe net. Comentariul șocant pe care l-a primit femeia în scurt timp: „Îmi vine să vomit când văd asta...” (FOTO)

A născut patru copii, iar apoi a postat o fotografie pe net. Comentariul șocant pe care l-a primit femeia în scurt timp: „Îmi vine să vomit când văd asta...” (FOTO)

A născut patru copii, iar apoi a postat o fotografie pe net. Comentariul șocant pe care l-a primit femeia în scurt timp: „Îmi vine să vomit când văd asta...” (FOTO)
Sursa foto: Foto: Facebook/ Doreen Ching
21 Mar 2018   •   15:59

A născut patru copii, iar mămica de 23 de ani a postat o forografie pe rețelele de socializare cu vergeturile de pe burta sa.

Nu se aștepta însă la comentariile răutăcioase pe care le-a primit. Doreen Ching din Johor, Malaiezia, a mărturisit că a postat fotografia după ce și-a acceptat în sfârșit că trupul său nu va mai fi niciodată, așa cum era înainte de sarcină.  

Deși a primit 23.000 de like-uri, iar fotogafia a fost share-uită de 12.000 de ori, femeia a primit și comentarii răutăcioase și chiar dure.

Mulți i-au spus că este vina ei că pentru că a făcit atât de mulți copii.

„Aveam 21 de ani la vremea respectivă și mă întrebam cum voi putea să accept că stomacul meu va arăta așa tot restul vieții mele. Primul lucru după ce am părăsit sala de nașteri a fost să mă uit la stomac și să plâng”, a scris tânăra.

Atât femeile, cât și bărbații i-au spus că este „curajoasă” și „frumoasă” pentru că a publicat poza. „Mulți mi-au spus că arăt urât și sunt dezgustătoare și că le vine să vomite”, a povestit femeia, potrivit Daily Mail.

Într-o altă postare, Dorren a scris: „Unii bărbați mi-au spus că este vina tuturor femeilor pentru că vor atât de mulți copii. Vă rog, respectați toate femeile din lume, ca mamele și soțiile voastre, care dau naștere și încă funcționează. Puteți face asta? Burta mea nu contează. Încă pot purta bikini acasă. Pot fi perfectă atât cât îmi permit”, a mai spus tânăra mămică.

 

 

 

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close