Antena 3 CNN Actualitate Inedit A observat o fotografie cunoscută într-o vitrină. Când a intrat în magazin era să facă infarct

A observat o fotografie cunoscută într-o vitrină. Când a intrat în magazin era să facă infarct

A observat o fotografie cunoscută într-o vitrină. Când a intrat în magazin era să facă infarct
Sursa foto: Foto: CBS
27 Feb 2017   •   18:02

Jane Fine Foster, ca și multe alte femei, pur și simplu adoră să meargă la cumpărături. În acea zi ea dorea să-și cumpere o bluză nouă. Jane nici măcar nu-și imagina că un shopping obișnuit o va ajuta să găsească un lucru, pe care ea l-a căutat pe parcursul a 12 ani.

Trecând pe lângă un anticariat, femeia s-a uitat fugitiv la vitrina acestuia. Însă peste o secundă ea deja încerca să-li liniștească inima, care a început să bată nebunește. Din vitrina magazinului lui Jane îi zâmbea propria sa mamă!

Printre mulțimea de vechituri și mărunțișuri se aflau niște fotografii de nuntă. Recunoscându-o pe ele pe masa sa, înmărmurita doamnă Foster a înțeles că pozele respective au 50 de ani. Când și-a revenit, ea s-a îndreptat ca un fulger spre ușa magazinului!

De fapt, fotografiile, în care o tânără frumoasă în rochie de mireasă îi zâmbește fotografului, datează din 1948. Jane își amintea foarte bine de ele. La un moment dat pozele, precum și cealaltă avere a mamei sale, au fost vândute la licitație după moartea bătrânei, scrie perfectmedia.

×
Subiecte în articol: fotografii nunta mama
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close