Antena 3 CNN Actualitate Inedit A pierdut jumătate din greutatea corpului după un incident umilitor: „A fost nevoie de trei bărbați” - VIDEO

A pierdut jumătate din greutatea corpului după un incident umilitor: „A fost nevoie de trei bărbați” - VIDEO

A pierdut jumătate din greutatea corpului după un incident umilitor: „A fost nevoie de trei bărbați” - VIDEO
16 Mar 2018   •   09:09

Laura Cosbie a reuşit să slăbească după ce a trăit o experiență traumatizantă. Ea avea o greutate de 120,4 kilograme şi, după ce a slăbit, a ajuns la greutatea de 62,3 kilograme.

„Eu şi soţul meu am mers la Alton Towers şi am decis să ne distrăm făcând o cursă într-un montagne russe. După ce m-am chinuit puţin, am reuşit să îmi prind centurile de siguranţă, dar după ce cursa a început, am intrat în panică, gândindu-mă că nu voi putea să îmi susţin propria greutate şi am plâns pe toată durata cursei”, a declarat ea.

„Când trenuleţul s-a oprit, am încercat cu disperare să îmi desprind centurile de siguranţă şi să ies, însă nu am putut să mă mişc. În cele din urmă, a fost nevoie de trei bărbaţi pentru a mă scoate de acolo şi m-am simţit atât de umilită - mai ales că toţi ceilalţi turişti care stăteau la coadă mă priveau - încât am mers direct acasă”, a adăugat Laura Cosbie.

Laura Cosbie lucrează în prezent pentru asociaţia menţionată şi coordonează activităţile acesteia din oraşul ei de reşedinţă, Leicester, ajutând alte persoane care doresc să slăbească, potrivit Daily Mail

×
Subiecte în articol: slabit
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close