Antena 3 CNN Actualitate Inedit A plătit 5 lei pe o cafea, dar a primit rest 95 de lei. Cum a fost posibil așa ceva

A plătit 5 lei pe o cafea, dar a primit rest 95 de lei. Cum a fost posibil așa ceva

A plătit 5 lei pe o cafea, dar a primit rest 95 de lei. Cum a fost posibil așa ceva
27 Noi 2019   •   13:52

O femeie s-a ales cu dosar penal după ce a înşelat angajata unei benzinării din Alba Iulia. A plătit o cafea cu 5 lei şi a reuşit să o convingă să-i dea rest 95 de lei. Escroaca a fost prinsă de Poliţie în trafic.

Poliţiştii din Alba Iulia au fost sesizaţi marţi, prin 112, de către reprezentanţii unei staţii de carburanţi din municipiu, cu privire la faptul că o angajată a fost înşelată cu o sumă de bani, transmite IPJ Alba, potrivit Adevarul.

Din primele cercetări, poliţiştii au constatat că o femeie i-a fi cerut vânzătoarei o cafea şi i-ar fi înmânat o bancnotă de 5 lei. După ce a primit cafeaua, femeia i-a spus vânzătoarei că a uitat să-i dea restul şi că a plătit cu o bancnotă de 100 de lei. Aceasta a primit restul de 95 de lei şi a ieşit din magazinul staţiei.  

Cu sprijinul poliţiştilor din Teiuş, autoturismul cu care se deplasa aceasta a fost identificat şi oprit, pe raza oraşului Teiuş. Pe numele femeii, în vârstă de 41 de ani, din comuna Ograda, judeţul Ialomiţa, a fost întocmit dosar penal, pentru înşelăciune.  
 

×
Parteneri
Cod Galben de vijelii, ploi torențiale și grindină. 17 județe vizate
x close