Antena 3 CNN Actualitate Inedit A postat o fotografie pe un cont de socializare, când s-a trezit cu un mesaj ciudat. „Nu-mi vine să cred că se întâmplă așa ceva”

A postat o fotografie pe un cont de socializare, când s-a trezit cu un mesaj ciudat. „Nu-mi vine să cred că se întâmplă așa ceva”

A postat o fotografie pe un cont de socializare, când s-a trezit cu un mesaj ciudat. „Nu-mi vine să cred că se întâmplă așa ceva”
Sursa foto: Foto: Facebook
04 Iun 2019   •   00:09

A postat o fotografie pe un cont de socializare, când s-a trezit cu un mesaj de-a dreptul ciudat de la o altă femeie. 

În imagine, tânără și-a fotografiat picioarele intercalate cu cele ale iubitului său. Mesajul primit de la o străină a lăsat-o de-a dreptul fără cuvinte.

„Regret că am pus o fotografie cu picioarele mele și ale lui Bradley pe Snapchat”, a scris Selina Azam, din Newcastle.

Iată dialogul dintre cele două: „De unde îl știi pe Kieran Stephens?”. „Nu știu cine este”. „Dacă nu știi cine este, de unde îi știi numele? Nostim pentru că te urmărește pe Instagram și dă like la pozele tale”. Tânăra din Newcastle a insistat și a spus că nu l-a întâlnit niciodată pe Kieran Stephens, însă replica femeii a lăsat-o fără cuvinte: „Ești o c...ă care și-a pus picioarele pe iubitul meu, așa că ne putem întâlni pentru o bătaie”. „Persoana din fotografie se numește Bradley. Nu știu cine e Kieran Stephens, de ce nu îi scrii lui să-l întrebi. Dacă nu ai încredere în iubitul tău, de ce mai stai cu el”.

Cealaltă femeie și-a schimbat atitudinea și a răspuns: „Uite, m-am săturat de toate situațiile astea în care mă pune constant și dă likeuri la pozele fetelor. Mă face să mă simt nesigură și depresivă. Îmi pare rău că m-am comportat ca o scorprie”.

Doar că s-a întors din nou la gelozie și a acuzat-o pe Selina că încearcă să o despartă de iubit ca să fie cu el. Conversația a fost postată pe Twitter, iar urmăritorii Selinei s-au întrebat cum naiba ar fi putut această să-l identifice pe iubit după picioare. 

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close