A postat o poză pe net, apoi a primit un mesaj halucinant de la directorul companiei la care lucra. Răspunsul fetei a impresionat mii de oameni

15 Feb 2016   •   11:46
A postat o poză pe net, apoi a primit un mesaj halucinant de la directorul companiei la care lucra. Răspunsul fetei a impresionat mii de oameni Foto: Facebook
Sherene Zarrabi, o studentă din SUA, Oklahoma, a trecut printr-o experiență umilitoare din cauza unui mesaj pe care l-a primit de la directorul companiei la care lucra.

Tânăra a început să lucreze pentru o companie de îmbrăcăminte în septembrie 2015. Fata a început apoi să posteze pe contul său de Instagram poze în care apărea îmbrăcată în hainele produse de respectiva firmă.

Nu a trecut mult timp până a a primit un mesaj umilitor de la directorul magazinului. Acesta îi spunea să nu mai posteze imagini cu ea îmbrăcată în hainele firmei pentru că nu corespunde standardelor de imagine ale companiei. Mai exact, directoarea consideră că fata este prea grăsuță.

Răspunsul fetei a impresionat prin decență și siguranță de sine: „Deși am fost discriminată de șefa mea, mă simt bine în pielea mea. Și nu sunt interesată să reprezint o companie care are valori atât de arhaice", a spus tânăra.
Parteneri
x close