Antena 3 Actualitate Inedit A primit moștenire o casă. Când a văzut ce era ascuns în baie era să facă atac de cord

A primit moștenire o casă. Când a văzut ce era ascuns în baie era să facă atac de cord

22 Noi 2016   •   18:13
A primit moștenire o casă. Când a văzut ce era ascuns în baie era să facă atac de cord

Un bărbat care tocmai moştenise o casă în Normandia, în vestul Franţei, a avut surpriza de a descoperi în locuinţă o sută de kilograme de aur, în valoare de 3,5 milioane de euro, relatează marţi AFP. 

"Existau acolo 5.000 de piese din aur, două bare de 12 kg şi 37 de lingouri de 1 kg", a declarat Nicolas Fierfort, comisar în cadrul unei case de licitaţii. 

"Totul era extrem de bine ascuns, sub mobile, sub un morman de rufe în sala de baie...", a povestit Fierfort. Obiectele din aur au fost însă ascunse şi în ambalajul unei sticle de whisky sau într-o cutie de metal plasată sub o piesă de mobilier. 

Acesta a descoperit comoara atunci când s-a mutat în locuinţa care i-a fost lăsată moştenire. Aurul fusese achiziţionat legal între anii 1950 şi 1960, în locuinţă fiind descoperite toate certificatele de autenticitate. 

Obiectele din aur au fost vândute de casa de licitaţii între 30 octombrie şi 8 noiembrie unor cumpărători francezi şi străini. 

Pe lângă moştenitor va câştiga substanţial din afacere şi statul francez, care are dreptul la 45% din sumă.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close