Antena 3 CNN Actualitate Inedit A primit o amendă rutieră în Vaslui, deşi nu a călcat niciodată acolo

A primit o amendă rutieră în Vaslui, deşi nu a călcat niciodată acolo

A primit o amendă rutieră în Vaslui, deşi nu a călcat niciodată acolo
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
25 Apr 2017   •   20:03

Un tânăr din Timişoara a primit acasă un proces verbal prin care e anunţat că a fost sancţionat cu o amendă de 1.305 lei, după ce pe 30 martie 2017 ar fi fost surprins conducând o căruţă în judeţul Vaslui, afându-se sub influenţa bătuturilor alcoolice, scrie Adevărul.

Bărbatul a avut un şoc la vederea documentului, ştiind că el nu a fost niciodată în judeţul Vaslui. Prima care l-a luat la întrebări a fost logodnica sa, cea care a şi primit plicul şi care, evident, îl ştia la muncă în ziua în care, potrivit poliţiştilor din Huşi, ”conducea căruţa pe drumurile din Vaslui beat criţă”.

Ceea ce părea la prima vedere o glumă proastă s-a dovedit a fi un document oficial cu consecinţe juridice. Toate datele de identificare, inclusiv adresa consemnată de poliţiştii huşeni în procesul verbal, coincid cu ale timişoreanului. Marius Oprea afirmă că nu a fost niciodată în judeţul Vaslui, nu are cunoştinţe sau prieteni din zona Moldovei şi niciodată nu şi-a pierdut vreun document. Cum s-a ajuns la o astfel de situaţie nu îşi explică. A sunat la Poliţia din Vaslui, unde i s-a comunicat că amenda nu poate fi anulată decât dacă este contestată în instanţă.

×
Subiecte în articol: amendat amenda
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close