Antena 3 CNN Actualitate Inedit A primit o scrisoare emoționantă de la fosta iubită, dar a ales să facă un gest neobișnuit. „Poți reface lucrarea pentru o notă de trecere”

A primit o scrisoare emoționantă de la fosta iubită, dar a ales să facă un gest neobișnuit. „Poți reface lucrarea pentru o notă de trecere”

A primit o scrisoare emoționantă de la fosta iubită, dar a ales să facă un gest neobișnuit. „Poți reface lucrarea pentru o notă de trecere”
Sursa foto: Foto: pixabay.com
04 Mar 2018   •   10:25

Nick Lutz, un student din Florida, a devenit celebru pe Internet, după ce a postat o scrisoare de patru pagini de la fosta lui iubită, pe care a corectat-o cu un marker roșu, ca la școală.

În  scrisoare, fata își cerea scuze pentru toate neplăcerile create și îi cerea să se împace. În ciuda cuvintelor emoționante și a declarațiilor de dragoste pe care i le-a scris, Nick nu a fost impresionat de scrisoare și s-a decis să expună pe Internet greșelile gramaticale și cele de logică pe care le-a făcut fosta lui iubită.

Lutz a semnalat toate greșelile de exprimare și de ortografie și a dat scrisorii nota 4 (D în sistemul de punctare american), pe motiv că „introducerea este prea lungă, deznodământul prea scurt, povestea se bazează pe ipoteze fără susținere”.

„Dacă vrei să te cred, ar trebui să vii cu dovezi, nu cu vorbe”, mai precizează el. „Pretinzi că nu m-ai înșelat, dar recunoști în același timp că vina îți aparține. Ar trebui să nu te mai contrazici dacă vrei o șansă”.

Nick Lutzși-a încheiat mesajul sarcastic: „Poți reface lucrarea pentru o notă de trecere”, potrivit WashingtonPost

 

×
Subiecte în articol: scrisoare nota iubita
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close