A primit un buchet de flori la muncă. Colegii știau că e singură și au început imediat să bârfească. Mulți au plâns când au aflat de cine primise florile

de S.T.    |    18 Sep 2017   •   19:36
A primit un buchet de flori la muncă. Colegii știau că e singură și au început imediat să bârfească. Mulți au plâns când au aflat de cine primise florile Foto: pixabay.com

O femeie din Statele Unite a primit de ziua ei un buchet de flori, la locul de muncă.

Întâmplarea a fost povestită de o colegă de serviciu a femeii, care a fost impresionată.

„Am avut ocazia că fiu martora unei povești de dragoste ca în filme. Aceste flori au fost livrate astăzi pentru o colegă de birou. Ele sunt de la soțul ei care a murit în urmă cu doi ani. De fiecare sărbătoare sau aniversare de când a murit, ea primește mereu flori, cadouri sau bijuterii de la el.

Înainte să se stingă, a pregătit totul pentru asta, voia ca ea să nu se simtă singură în acele zile pe care urma să le petreacă singură, fără el.

Vă povestesc și vouă totul nu numai pentru că e uimitor și pentru că îmi încălzește inima, dar și pentru a arăta fetelor și femeilor că iubirea adevărată există. Nu trebuie să te mulțumești cu cineva doar fiindcă crezi că nu te va iubi nimeni. Nu trebuie să suporți să fii înșelată sau mințită, nu trebuie să accepți să ți se vorbească urât. Ești un premiu care trebuie câștigat și există cineva acolo care te va iubi pentru totdeauna, chiar și din lumea de dincolo. Sper ca această poveste să vă lumineze ziua”.

Parteneri
x close