Antena 3 CNN Actualitate Inedit A primit un mesaj pe Facebook de la o fată frumoasă, apoi a trăit un coșmar. „S-a întâmplat când eram singur acasă”. Cine era, de fapt, cea care îi trimitea mesaje

A primit un mesaj pe Facebook de la o fată frumoasă, apoi a trăit un coșmar. „S-a întâmplat când eram singur acasă”. Cine era, de fapt, cea care îi trimitea mesaje

A primit un mesaj pe Facebook de la o fată frumoasă, apoi a trăit un coșmar. „S-a întâmplat când eram singur acasă”. Cine era, de fapt, cea care îi trimitea mesaje
28 Oct 2016   •   13:18

BBC News atrage atenția asupra unui fenomen periculos a cărui victimă a căzut un tânăr din Pakistan. Samir a primit un mesaj de la fată pe Facebook și de acolo a pornit tot necazul lui.

„S-a întâmplat când eram singur acasă. O fată m-a adăugat în lista ei de prieteni pe Facebook.  Nu mi s-a părut nimic ciudat, mai ales că primesc deserori cereri de prietenie de la foști colegi pe care nu îi cunosc foarte bine. A doua zi mi-a trimis un mesaj. „Bună. Ce faci? Ti-am vazut profilul și imi place de tine”. M-am uitat pe profilul ei si am văzut că era foarte atrăgătoare”, povestește tânărul, care a dorit să-și țină identitatea ascunsă.

Tânăra i-a cerut ID-ul de Skype. Nu a durat mult până când coversațiile dintre cei doi au devenit mai mult decât indecente. Fata a dorit să-l vadă dezbrăcat, iar Samir a acceptat.

O jumătate de oră mai târziu, tânărul a primit un mesaj pe Facebook în care era amenințat că imaginile în care apărea gol vor ajunge la familia lui și pe internet, dacă nu va pune 5.000 de dolari într-un cont.

„Eram șocat”, mărturisește tânărul. Deși primul lui gând a fost să-i trimită banii, el și-a dat seama apoi că drama lui nu e va termina în acest fel. Așa că i-a spus ”frumoasei fete”, care s-a dovedit a fi de fapt un bărbat, că nu îi va trimite banii.

Imaginile indecente cu el au ajuns pe YouTube, insă au fost sterse rapid de administratorii site-ului.
 

 

×
Subiecte în articol: Skype Facebook
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close