Antena 3 CNN Actualitate Inedit A pus o rolă de hârtie igienică la fiert. După ce a făcut ASTA cu ea, au început să apară primii bani

A pus o rolă de hârtie igienică la fiert. După ce a făcut ASTA cu ea, au început să apară primii bani

A pus o rolă de hârtie igienică la fiert. După ce a făcut ASTA cu ea, au început să apară primii bani
Sursa foto: foto: captura Youtube
14 Noi 2016   •   19:45

Viața lui Amber Mills a fost schimbată de o simplă rolă de hârtie igienică. Ea era fericită și împlinită, având o carieră de succes în cadrul Marinei Americane, dar viața ei frumoasă s-a sfârșit atunci când s-a îmbolnăvit de scleroză multiplă, scrie stiri.rol.ro.

Din cauza bolii sale și-a pierdut serviciul și a devenit șomeră. Amber intrase în depresie, dar ceea ce era și mai tragic era faptul că a fost nevoită ca în tot acest timp să aibă grijă de cei trei copii ai săi, lucru de care nu se mai simțea în stare.

Dar s-a întâmplat ca o provocare pe internet să îi provoace interesul: un concurs cu premii foarte valoroase în bani pentru cei care realizează cele mai frumoase rochii din hârtie igienică.

Amber s-a înscris și a utilizat o tehnică ieșită din comun: a fiert hârtia și a adăugat lipici, apoi le-a amestecat pe amândouă foarte bine până când a obținut o pastă foarte maleabilă cu care a realizat tot felul de modele inedite.

Acum este celebră datorită creațiilor sale și, din această cauză, și-a recuperat viața normală și fericită:

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Schimbare radicală la cardul de sănătate. Anunţul Ministrului Digitalizării
x close