Antena 3 CNN Actualitate Inedit A rămas însărcinată de 5 ori. După 60 de ani, a găsit un bilet ascuns în biroul tatălui. A crezut ca nu e adevarat!

A rămas însărcinată de 5 ori. După 60 de ani, a găsit un bilet ascuns în biroul tatălui. A crezut ca nu e adevarat!

A rămas însărcinată de 5 ori. După 60 de ani, a găsit un bilet ascuns în biroul tatălui. A crezut ca nu e adevarat!
19 Iul 2017   •   16:59

Kathy nu si-a cunoscut niciodata tatal. Insa in 2011, ea şi-a văzut pentru prima dată certificatul de naştere cand a aflat că pe tatăl său îl chema Clifford. Fata l-a căutat pe internet şi, când a aflat unde locuieşte bărbatul, i-a scris o scrisoare în care şi-a notat şi numărul ei de telefon. Ea  a intrat in casa acestuia si a ascuns plicul în sertarul de la biroul bărbatului.

La zeci de ani după gestul tinerei, Carol, fata lui Clifford, a găsit scrisoarea în birou si si-a intrebat tatal despre intreaga poveste.  Clifford i-a spus că nu ştie si din pacate era atat de bolnav ca medicii îi mai dăduseră doar 4-6 săptămâni de trăit.

Carol  a sunat totusi la numărul de telefon trecut în scrisoare şi a dat de Kathy.  Astfel, stand de vorba cele doua şi-au dat seama că au mers la aceeaşi şcoală, ba chiar au fost în aceeaşi clasă! Casele lor erau foarte aproape una de alta şi, în copilărie, deşi acum nu-şi mai aduceau aminte, fuseseră prietene foarte bune. Din pacate nu au aflat niciodata de ce au fost despartite. 

×
Subiecte în articol: bilet tata insarcinata
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close