A refuzat să o pună domnișoară de onoare pe cea mai bună prietenă. Când i-a spus motivul, aceasta a început imediat să plângă

19 Iul 2017   •   17:34
A refuzat să o pună domnișoară de onoare pe cea mai bună prietenă. Când i-a spus motivul, aceasta a început imediat să plângă Foto: Pixabay.com

Nunțile au darul de a scoate și ce e mai urât din oameni. Este și cazul următor. O mireasă a refuzat să o pună domnișoară de onoare pe cea mai bună prietenă a sa. Când i-a explicat decizia, aceasta a avut un adevărat șoc.

Inițial i-a spus că vrea o nuntă restrânsă, însă adevăratul motiv pentru care a omis-o au fost kilogramele în plus pe care aceasta le avea.

„Am fost prietenă cu Jane de când eram în generală. În ziua nunții ei, am descoperit că avea patru domnișoare de onoare, surorile ei și două colege. Nu am vrut să-i stric ziua, așa că nu i-am spus nimic atunci”, povestește domnișoara de onoare.

După o lună, cele două s-au reîntâlnit, iar tânăra s-a plâns: „I-am spus că am fost foarte supărată că am fost exclusă și am întrebat-o dacă am supărat-o cu ceva. Atunci mi-a spus că nu m-a întrebat din cauza kilogramelor în plus și pentru că era convinsă că nu o să arăt bine în rochia de domnișoară de onoare pe care a ales-o. Nu știam ce să mai spun, i-am spus că sunt rănită și că nu ne mai putem vedea prea curând. Nu știu ce să fac. Sunt devastată, mai ales că kilogramele în plus au fost mereu o probleme pentru mine și credeam că Jane înțelege asta”.

 

 

 

 

x close