x close

A ridicat ochii spre cer să vadă primul răsărit din 2020, dar ceea ce a văzut l-a cutremurat! Semn divin?! Imaginea uluitoare a făcut înconjurul lumii

de A.M.P    |    06 Ian 2020   •   09:02
A ridicat ochii spre cer să vadă primul răsărit din 2020, dar ceea ce a văzut l-a cutremurat! Semn divin?! Imaginea uluitoare a făcut înconjurul lumii 482

Un bărbat care a dorit să întâmpine Anul Nou pe munte a surprins cu aparatul său de fotografiat un fenomen extrem de rar.

Rhys Pleming escalada Snowdon, cel mai înalt vârf din Țara Galilor, împreună cu un prieten, când a zărit pe cer o apariție încântătoare: O siluetă ce pare îngerească și-a făcut apariția printre nori, fiind înconjurată de un curcubeu superb, scrie BBC.

Fenomenul extrem de rar este cunoscut sub numele de Spectrul Brocken și este, de fapt, o iluzie optică ce apare atunci când soarele strălucește în spatele cuiva care privește în ceață, dintr-o creastă. 

Condițiile atmosferice din vârful Snowdon au aruncat umbra în față, creând o umbră siluetă pe un curcubeu circular.

”Ezitam dacă să merg sau nu pe munte, pentru că eram în oraș cu prietenii de Revelion. Dale merge în fiecare an pe munte. Acum îi voi fi recunoscător pe viață că m-a luat cu el”,a povestit Rhys Pleming. 

 

Citeşte mai multe despre:

semn divin
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati