Antena 3 CNN Actualitate Inedit A slăbit 88 de kilograme, după ce a fost forţat să cumpere două bilete de avion. Bărbatul este de nerecunoscut

A slăbit 88 de kilograme, după ce a fost forţat să cumpere două bilete de avion. Bărbatul este de nerecunoscut

A slăbit 88 de kilograme, după ce a fost forţat să cumpere două bilete de avion. Bărbatul este de nerecunoscut
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
10 Aug 2016   •   17:24

Nu ştii niciodată când începi să faci o schimbare radicală în viaţă. Pentru Ross Gardner, 39 de ani, din Florida, acest lucru a început în momentul în care a fost obligat să cumpere două locuri într-un avion.

Obez, bărbatul fusese averizat de medici că nu mai are de trăit decât trei ani. Aşa că umilit şi, totuşi, dornic să trăiască, Ross Gardner s-a ambiţionat şi a decis să slăbească.

În 10 luni, a reuşit performanţa să scape de 88 de kilograme. În plus, a făcut o operaţie ca să scape de un surplus de aproape trei kilograme de piele. Iar acum bărbatul este de nerecunoscut.

„Nu am recunoscut persoana care se uita la mine în oglindă, eram uriaş. Odată la muncă   m-am aplecat să iau un şerveţel şi mi s-au rupt pantalonii complet  şi m-am dus direct acasă să mă schimb. Dar am fost total umilit când am fost forţat să cumpăr două locuri în avion, la un zbor din Ohio în Miami”, a povestit bărbatul.

Iată cum arată acum bărbatul.

 

 

×
Subiecte în articol: bilete de avion obez
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close