Antena 3 CNN Actualitate Inedit A turnat Coca-Cola în rezervorul mașinii. Este total neașteptat ce a urmat (VIDEO)

A turnat Coca-Cola în rezervorul mașinii. Este total neașteptat ce a urmat (VIDEO)

A turnat Coca-Cola în rezervorul mașinii. Este total neașteptat ce a urmat (VIDEO)
Sursa foto: Foto: captura youtube
30 Ian 2019   •   19:02

Producătorii ruși ai canalului de YouTube „Garage 54' au vrut să demonstreze că o LADA poate îndura absolut orice, că nu poate fi „ucisă', chiar dacă vorbim despre un model antic. În acest scop, au apelat la clasicul experiment al turnării de Coca-Cola în rezervor pe post de combustibil. După ce sticla de doi litri a fost golită, un membru al echipei s-a urcat la volan și a pornit motorul.

Totul părea în regulă inițial, dar trebuia să afle cât de departe poate ajunge LADA în acest condiții. 1,7 km a reușit mașina să se târâie, după care a cedat în mod previzibil.

La finalul experimentului, vloggerul a încercat să „resusciteze' vehiculul golind circuitul de alimentare cu carburant și înlocuind filtrul de ulei. Spre bucuria lui, a funcționat: „Am dovedit ceea ce ne propuseserăm: mașinile rusești sunt întotdeauna dornice să funcționeze'.

Nu este prima oară când cineva încearcă să folosească Coca-Cola pe post de combustibil. Vloggerul TechRax a făcut același experiment de dragul unui clip viral pe YouTube, cobaiul fiind un BMW E46 325i din 2003. Un minut și jumătate a rezistat mașina înainte să-și dea duhul pe șosea, iar remedierea problemei l-a costat 135 de dolari (aproximativ 560 lei), scrie auto-bild.ro.

×
Subiecte în articol: Coca Cola masina
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close