Antena 3 CNN Actualitate Inedit A văzut o cioară ciugulind dintr-o bucată de pâine. La scurt timp, de pasăre s-a apropiat un șoricel. Ce a urmat însă i-a lăsat pe toți fără cuvinte. „Este impresionant” (VIDEO)

A văzut o cioară ciugulind dintr-o bucată de pâine. La scurt timp, de pasăre s-a apropiat un șoricel. Ce a urmat însă i-a lăsat pe toți fără cuvinte. „Este impresionant” (VIDEO)

A văzut o cioară ciugulind dintr-o bucată de pâine. La scurt timp, de pasăre s-a apropiat un șoricel. Ce a urmat însă i-a lăsat pe toți fără cuvinte. „Este  impresionant” (VIDEO)
22 Feb 2018   •   16:58

A văzut o cioară ciugulind dintr-o bucată de pâine și a luat telefonul să o filmeze. Însă nu se aștepta la ceea ce avea să urmeze.

De pasăre s-a apropiat un șoricel. Timid și fricos, animalul s-a îndepărtat repede fără să aibă curaj să se apropie de coțul de pâine.

Însă ceea ce a urmat este de-a dreptul uluitor. Cioara a luat o bucată de pâine și s-a îndreptat spre locul unde se ascunsese șoricelul și i-a lăsat-o acolo, după care s-a îndeptat.

Când și-a dat seama că pasărea nu are intenții rele, ci dimpotrivă a vrut să împartă cu el mâncarea, rozătoarea s-a apropiat încrezătoare.

Video aici.

×
Subiecte în articol: gest uluitor gest incredibil
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close