Antena 3 CNN Actualitate Inedit A văzut o fată într-un magazin și a lansat o campanie pe Facebook pentru a afla cine este. Reacția la apelul lui a luat însă o turnură neașteptată!

A văzut o fată într-un magazin și a lansat o campanie pe Facebook pentru a afla cine este. Reacția la apelul lui a luat însă o turnură neașteptată!

A văzut o fată într-un magazin și a lansat o campanie pe Facebook pentru a afla cine este. Reacția la apelul lui a luat însă o turnură neașteptată!
Sursa foto: Foto: Facebook/Blake Mitchell Nicholls
16 Apr 2016   •   23:16

Un bărbat din Australia, care crede că a întâlnit ”fata visurilor lui” într-un supermarket, a pornit o adevărată vânătoare pe Internet în încercarea de a afla cum o cheamă și cum poate lua legătura cu ea.

Brock Nelson, din Queensland, susține că s-a îndrăgostit la prima vedere de o tânără brunetă pe care a văzut-o la raionul de fructe al unui supermarket din oraș, scrie Mashable.

Pentru că nu a apucat să-i vorbească, un prieten al bărbatul a postat pe pagina de Facebook a supermarketului un mesaj pentru clienții fideli care l-ar putea ajuta să o identifice.

Deși unii pot cataloga gestul ca fiind unul romantic, mulți internauți l-au criticat pentru demersul ”nebun” și ”nesăbuit” aflat la ”granița fină cu hărțuirea”.

Însă punctul culminant a fost atins atunci când bărbatul a primit un răspuns chiar de la reprezentanții supermarket-ului, care l-au încurajat ca data viitoare să prindă curaj și să-i vorbească fetei cu pricina.

 

 

 

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close