Antena 3 CNN Actualitate Inedit A văzut o tânără îmbrăcată în pantaloni scurți în mall și a mers imediat la cei care se ocupau de securitate. În scurt timp, fata a fost data afară. „Eu mă distram și…”

A văzut o tânără îmbrăcată în pantaloni scurți în mall și a mers imediat la cei care se ocupau de securitate. În scurt timp, fata a fost data afară. „Eu mă distram și…”

A văzut o tânără îmbrăcată în pantaloni scurți în mall și a mers imediat la cei care se ocupau de securitate. În scurt timp, fata a fost data afară. „Eu mă distram și…”
Sursa foto: Foto: Facebook/Hannah Pewee
07 Iun 2018   •   10:13

Hannah Pewee din SUA a fost dată afară din mall-ul Woodland din Grand Rapids, Michigan.

Studenta a mers în mall cu sora ei într-o zi în care temepraturile au fost peste 30 de grade. Hannah era îmbrăcată într-un maiou pe care era desenat personajul Disney Dory și sintagma “Just keep swimming” și o pereche de pantaloni scurți din denim.

Un cumpărător a decis, în mod anonim să alerteze persoanele care se ocupau de securitatea mall-ului și Hannah a fost dată afară din cauza hainelor pe care le purta.

„În afara faptului că erau o grămadă de fete îmbrăcate aproape la fel ca mine, sunt peste 30 de grade afară! M-am simțit atât de rușinată, aproape am început să plâng. Toate pentru că unui străin nu i-a plăcut cum sunt îmbrăcată.

Reprezentanților mall-ulu ar trebui să le fie rușine. Și anonimului la fel. E corpul meu. E cald afară! Nu o să vin îmbrăcată în pantaloni și pulover! Eu mă distram alături de sora mea și la un moment dat m-am trezit dată afară”, a spus fata, potrivit woodtv.com.

×
Subiecte în articol: mall
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close