A văzut pe stradă un bătrân cocoșat care împingea un cărucior. I-a făcut o poză și a postat-o pe Facebook. Ce s-a întâmplat apoi este incredibil

16 Mar 2017   •   14:37
A văzut pe stradă un bătrân cocoșat care împingea un cărucior. I-a făcut o poză și a postat-o pe Facebook. Ce s-a întâmplat apoi este incredibil Foto: gofundme.com

Joel Macias conducea spre casă, când a văzut cum un bătrân împingea un cărucior din care vindea înghețată. Sau cel puțin încerca, pentru că nimeni nu dorea să cumpere de la el.

Joel a oprit mașina, a coborât și s-a îndreptat către bătrânul de 89 de ani care era obligat să-și petreacă zilele pe stradă pentru a se putea întreține. A cumpărat 20 de înghețate și i-a dat omului 50 de dolari, însă a simțit nevoia să facă mai mult pentru el. I-a cerut permisiunea să-l fotografieze și apoi a postat imaginea pe Facebook, împreună cu un comentariu înduioșător. Ceea ce s-a întâmplat apoi l-a surprins chiar și pe el.

Oamenii au fost impresionați de povestea bătrânului și au făcut donații semnificative. În numai câteva zile, s-au strâns peste 141.000 de dolari.

Fidencio Sanchez, în vârstă de 89 de ani, era nevoit să lucreze pentru a se putea întreține pe el și pe nepoții lui. Fiica lui murise, iar bătrânul a decis să-i adopte pe copii. Deși muncea de dimineață până seara, el câștiga cel mult 60 de dolari pe zi.

 

x close