Antena 3 CNN Actualitate Inedit A văzut un băiețel într-o fotografie veche și a început să îl caute în toată lumea dintr-un motiv înduioșător

A văzut un băiețel într-o fotografie veche și a început să îl caute în toată lumea dintr-un motiv înduioșător

A văzut un băiețel într-o fotografie veche și a început să îl caute în toată lumea dintr-un motiv înduioșător
Sursa foto: Foto: pixabay.com
13 Dec 2017   •   13:06

Elisabeth Blanchet, o fotografă din Franța, se afla în vacanță la Moscova, când a decis să cumpere un aparat de fotografiat vechi de la un târg de antichități.

Ajunsă acasă, Elisabeth a descoperit în interiorul aparatului un film nedevelopat din anii ’80, în care apărea un băiețel la școală.

Fotografa a developat cele 18 fotografii și le-a postat pe blogul său personal, în încercarea de a da de urma celui care apărea în poze.

Un jurnalist rus a zărit numărul de înmatriculare al unei mașini și a reușit să afle cui i-a aparținut.

Apoi, Elisabeth Blanchet a primit un mesaj pe telefon de la un număr necunoscut, în care scria: „Eu sunt băiatul rus pe care îl căutați”. Dimitri, copilul din fotografii, are acum 33 de ani, este căsătorit și este tată a doi copii. El și-a amintit că unchiul lui i-a făcut acele fotografii, dar familia lui a uitat să le developeze.

Acum este încântat că a recuperat niște amintiri prețioase și, totodată, recunoscător lui Elisabeth pentru gestul ei generos, potrivit francetvinfo.fr.

×
Subiecte în articol: baietel fotografie
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close