Antena 3 CNN Actualitate Inedit A văzut un număr scrijelit pe peretele toaletei. A luat telefonul și a sunat. Ce i s-a întâmplat bărbatului după puțin timp

A văzut un număr scrijelit pe peretele toaletei. A luat telefonul și a sunat. Ce i s-a întâmplat bărbatului după puțin timp

A văzut un număr scrijelit pe peretele toaletei.  A luat telefonul și a sunat. Ce i s-a întâmplat bărbatului după puțin timp
Sursa foto: Foto: Facebook
16 Aug 2016   •   14:28

O poveste care pare desprinsă din filme a impresionat mii de oameni pe internet. Un bărbat din Marea Britanie și-a găsit marea dragoste atunci când se aștepta mai puțin și într-un mod cu totul inedit.

Mark Ellis, un camionagiu în vârstă de 51 de ani, a văzut un număr de telefon scrijelit pe peretele unei toalete. În glumă, omul a decis să dea un SMS la respectivul număr, iar această decizie i-a schimbat viața.

"Salut. Ce mai faci?" a scris bărbatul în mesaj. Iar răspunsul nu a întârziat să apară.  Cum era de așteptat, femeia a replicat: "Cine esti?"

Ulterior, Mark Mark a aflat cum a ajuns numărul de telefon al femeii pe respectivul perete: mesajul fusese scris de fostul soț al femeii, care voia să se răzbune.

Cei au început să converseze prin mesaje și câteva zile mai tâzriu, au decis să își dea întâlnire și s-au îndrăgostit unul de celălalt.

"Ar trebui să-i mulțumesc fostului meu soț. Mi-a făcut o favoare", spune Donna, potrivit The Sun.

 

×
Subiecte în articol: mesaj toaleta numar de telefon
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close