A văzut un om al străzii drogat și s-a decis să-l ajute. Când și-a dat seama cine este, a izbucnit imediat în lacrimi. „Cine și-ar fi putut oare imagina asta?” (FOTO)

30 Ian 2018   •   17:27
A văzut un om al străzii drogat și s-a decis să-l ajute. Când și-a dat seama cine este, a izbucnit imediat în lacrimi. „Cine și-ar fi putut oare imagina asta?” (FOTO) Foto: captura video

A întâlnit un om al străzii drogat și a simțit impulsul de a-l ajuta. Nu și-a dat nicio clipă seama că între ea și acel bărbat exista o legătură strânsă.

Așa că s-a oferit să fie alături de el și să-l convingă să meargă la un centru specializat. Mai târziu, Wanja Mwaura avea să-și dea seama că tânărul pe care încerca să-l salveze era Hinga, cel mai bun prieten al său din copilărie.

Pe vremuri, bărbatul era unul dintre cei mai inteligenți băieți din clasă, însă a căzut în patima drogurilor, iar acest viciu era cât pe ce să-i aducă sfârșitul. Asta dacă nu ar fi intervenit Wanja.

Hinga a fost de acord să intre la reabilitare și să caute ajutor specializat. Iar acum, acesta se simte mai bine, scrie inspiremore.com.

Parteneri
x close