Antena 3 CNN Actualitate Inedit A venit acasă mai devreme și a intrat în dormitor. A avut un șoc când a văzut cine se afla în patul iubitului său. A decis să se departă imediat de el: „Lui i se părea normal...”

A venit acasă mai devreme și a intrat în dormitor. A avut un șoc când a văzut cine se afla în patul iubitului său. A decis să se departă imediat de el: „Lui i se părea normal...”

A venit acasă mai devreme și a intrat în dormitor. A avut un șoc când a văzut cine se afla în patul iubitului său. A decis să se departă imediat de el: „Lui i se părea normal...”
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
03 Ian 2018   •   17:24

A venit într-o zi mai devreme acasă, iar când a intrat în dormitor a avut un adevărat șoc. În patul iubitului său se afla chiar sora sa.

Așa că femeia a decis să pună punct relației după patru luni.

Motivul? Partnerul său avea o relație bizară cu sora lui. Jacinta Coelho, 30 de ani, a povestit pentru Femail că ori de câte ori ieșea cu iubitul său, sora sa își făcea apariția. În plus, bărbatul o complimenta adeseori pe Melinda pentru haine, păr.

Totul a devenit și mai ciudat, când într-o zi a descoperit-o în patul iubitului său.

„Lucrurile au devenit ciudate. Nu ieșeam în oraș fără ca ea să fie acolo de nouă ori din 10. Era ca și cum ea nu ar fi avut prietenii său. Jack și cu mine stăteam singuri câteva ore, după care apărea și ea din senin. Dacă era vreo scuză să fie acolo, era acolo. Am început să mă simt ca și cum m-aș afla în competiție cu cineva cu care nu ar fi trebuit. (...) M-am dus în dormitorul lui și ea dormea în patul său. Am ieșit și l-am întrebat pe Jack de ce se află acolo. Mi-a spus: „Face asta uneori. Uneori se strecoară în alte camere”, ca și cum asta ar fi fost normal. Are 21 de ani, nu e ca și cum are doi ani”, a povestit femeia, care a decis să pună punct relației.


 


 

×
Subiecte în articol: dormitor
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close