Antena 3 CNN Actualitate Inedit A venit rasă pe cap la muncă. Toți se uitau la ea și șușoteau, dar nimeni nu o întreba ce s-a întâmplat. Ce pățise femeia

A venit rasă pe cap la muncă. Toți se uitau la ea și șușoteau, dar nimeni nu o întreba ce s-a întâmplat. Ce pățise femeia

A venit rasă pe cap la muncă. Toți se uitau la ea și șușoteau, dar nimeni nu o întreba ce s-a întâmplat. Ce pățise femeia
Sursa foto: Foto: YouTube
16 Iun 2016   •   11:39

O femeie din Statele Unite a impresionat mii de oameni pe internet după ce a povestit o întâmplare petrecută la locul de muncă.

“Lucrez într-o cafenea. (...) De șase luni, am o nouă colegă, o tipă cu un păr lung blond superb. Nu suntem prietene. E cam greu să te împrietenești cu cineva când lucrezi în schimburi și nu ai timp nici să respiri.

Într-o zi, m-am nimerit cu ea în schimb. A intrat în cafenea și a atras privirile tuturor angajaților. Purta o bandană roz și se vedea clar că s-a ras în cap. Unde dispăruse părul ala lung frumos pe care îl invidiam?

Lumea și-a văzut de lucru în continuare. Nimeni n-a vrut să se bage în seamă cu ea și să o întrebe ce s-a întâmplat. Dar eu sunt o băgăcioasă și o curioasă, așa că m-am dus glonț la ea și am întrebat-o ce s-a întâmplat cu părul ei.

Mi-a zâmbit larg și m-a strâns în brațe. M-a șocat.

”– Cea mai bună prietenă are un copil de patru ani și acum e iar însărcinată. A aflat de curând că are cancer și iubitul ei a părăsit-o. Am încercat să-I fiu alături, să o ajut. I-am promis că atunci când va începe să-și piardă părul din cauza chimioterapiei, îmi voi rade părul. Aseară m-a sunat și mi-a spus că a început să piardă ghemotoace de păr. I-am zis că ajung în 10 minute la ea. M-a ras în cap apoi am ras-o eu.””

×
Subiecte în articol: cancer par munca
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close