Antena 3 CNN Actualitate Inedit A vorbit cu profesorul fiicei sale preț de câteva minute. După 14 ani, a primit un pachet, alături de o scrisoare. Bărbatului nu i-a venit să creadă ce vede ochilor (FOTO)

A vorbit cu profesorul fiicei sale preț de câteva minute. După 14 ani, a primit un pachet, alături de o scrisoare. Bărbatului nu i-a venit să creadă ce vede ochilor (FOTO)

A vorbit cu profesorul fiicei sale preț de câteva minute. După 14 ani, a primit un pachet, alături de o scrisoare. Bărbatului nu i-a venit să creadă ce vede ochilor (FOTO)
Sursa foto: Foto: Twitter
13 Noi 2017   •   17:37

În urmă cu 14 ani, bărbatul s-a dus la școală și a apucat să vorbească preț de câteva minute cu profesorul fiicei sale.

Nimic nu dădea de bănuit în acea zi ce avea să urmeze după atâția ani.

Bărbatul a primit prin poștă un pachet, alături de o scrisoare. Era de la profesorul fiicei sale, scriitorul  James Breakwell, care i-a trimis un exemplar al cărții sale, cu autograf, alături de o scrisoare unde explica totul. Iată ce i-a transmis:

,,Dragă Chris,

Probabil ești confuz acum. Ai primit o carte pe care nu ai comandat-o pe un subiect care nu te interesează, scrisă de un scriitor pe care nu-l cunoști, Lasă-mă să-și explic.

Cu mulți ani în urmă eu am ținut un discurs la un liceu. Tu nu ai fost acolo să mă vezi – venisei pentru fiica ta, care fusese eleva mea – dar m-ai ascultat foarte politicos în loc să te duci la baie sau să te prefaci că ai un atac de inimă.

Mai târziu mi-ai cerut o copie cu autograf a discursului meu. Când te-am întrebat de ce, mi-ai răspuns că tu crezi că într-o zi eu voi fi cineva important.

Poate nu-ți amintești că mi-ai cerut asta, de fapt sunt sigur că așa e. Dar ceea ce contează este că, pentru un moment scurt, acum mult timp, tu ai crezut în mine. Ai fost prima persoană care mi-a cerut un autograf, și atunci mi-am jurat în sinea mea că dacă voi scrie o carte, tu vei primi prima copie semnată.

Mi-a luat ceva, 14 ani chiar. Dar la 14 ani după ce ne-am cunoscut, am găsit un editor care a crezut în mine la fel de mult ca tine. Aceasta este o copie semnată. Aș vrea să își spun că e un succes cartea, dar, de fapt, e unul modest. Însă măcar am putut să îmi respect promisiunea față de mine însumi, cea despre care tu nici măcar nu știai, pentru mine înseamnă totul asta.

Îți mulțumesc pentru că ai crezut în mine înainte ca oricine altcineva să o facă. Îmi pare rău că nu te-ai ales din asta cu o carte mai bună.

Cu sinceritate, James Breakwell”.

×
Subiecte în articol: surpriza scrisoare
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close