Antena 3 CNN Actualitate Inedit A vrut o manichiură de vis, dar s-a ales cu un coșmar: degete umflate și pline de puroi. Cum arată acum unghiile femeii. IMAGINI șocante!

A vrut o manichiură de vis, dar s-a ales cu un coșmar: degete umflate și pline de puroi. Cum arată acum unghiile femeii. IMAGINI șocante!

A vrut o manichiură de vis, dar s-a ales cu un coșmar: degete umflate și pline de puroi. Cum arată acum unghiile femeii. IMAGINI șocante!
Sursa foto: Foto: The Sun.Wfmy News
20 Noi 2019   •   11:54

O femeie care și-a dorit o manichiură de vis s-a trezit într-un coșmar din care nu știa dacă va scăpa fără urmări grave.

Bethany a mers la salon pentru a-și aranja unghiile, iar acolo a optat pentru o tehnică foarte populară pe rețelele de socializare. Și anume: manichiura realizată cu pudră.

Așa cum îi spune numele, această manichiură este realizată prin introducerea unghiei într-un recipient cu pudră. Pe unghii este aplicat un lac pentru aderare, apoi unghia este trecută prin pudra colorată. Procedura se repetă de câteva ori, până când unghiile sunt acoperite cu un strat uniform.

În cazul lui Bethany, rezultatul nu a fost deloc unul spectaculos. Cosmeticiana nu a ținut cont că a tăiat-o, din greșeală, atunci când i-a îndepărtat cuticulele. Mai mult, i-a introdus degetele sângerânde în pudra colorată deja folosită la programările anterioare, scrie The Sun.

Câteva zile mai târziu, tânăra s-a trezit cu degetele umflate și o infecție acută purulentă la unghii, motiv pentru care a fost nevoită să meargă la spital.

Cel mai probabil, femeia a luat o bacterie din pudra folosită de cosmeticiană atunci când i-a colorat unghiile. Iar faptul că a avut răni deschise la unghii nu a făcut decât să înrăutățească situația tinerei.

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close