Antena 3 Actualitate Inedit A vrut să petreacă o noapte cu amanta, aşa că a inventat cea mai tare scuză. Adevărul a ieşit însă la iveală

A vrut să petreacă o noapte cu amanta, aşa că a inventat cea mai tare scuză. Adevărul a ieşit însă la iveală

11 Oct 2016   •   15:50
A vrut să petreacă o noapte cu amanta, aşa că a inventat cea mai tare scuză. Adevărul a ieşit însă la iveală
Sursa foto: Foto: Pixabay.com

Caz incredibil în oraşul francez Grasse. Ca să poată să-şi petreacă liniştit noaptea cu amanta sa, un bărbat şi-a înscenat răpirea.

Soţia bărbatului a primit un mesaj de pe telefonul acestuia în care era anunţată: „Nu-ţi vei mai vedea soţul, este la noi”. Panicată, femeia a alertat imediat poliţia. Oamenii legii au luat în serios problema şi au desfăşurat un larg dispozitiv pentru a-l găsi pe om.

A doua zi dimineaţă, însă, acesta a apărut acasă şi a explicat că a fost eliberat de răpitorii săi. Doar că oamenii legii au continuat ancheta şi au ajuns la concluzia că în noaptea răpirii acesta a fost de fapt alături de amantă.

Bărbatul de 34 de ani a fost condamnat la trei luni de închisoare şi plata unei amenzi de 5000 de euro. Şi, cel mai probabil, va urma şi divorţul.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close