Antena 3 Actualitate Inedit A vrut să se laude prietenilor de pe o rețea de socializare că s-a logodit, dar i-a scăpat un detaliu în fotografie. În cele din urmă a trebuit să recunoască (FOTO)

A vrut să se laude prietenilor de pe o rețea de socializare că s-a logodit, dar i-a scăpat un detaliu în fotografie. În cele din urmă a trebuit să recunoască (FOTO)

24 Mai 2017   •   11:16
A vrut să se laude prietenilor de pe o rețea de socializare că s-a logodit, dar i-a scăpat un detaliu în fotografie. În cele din urmă a trebuit să recunoască (FOTO) Foto: Ajc.com

Doi tineri au vrut să se laude prietenilor de o rețea de socializare că s-au logodit și au postat o fotografie. Tânăra a ținut să precizeze că inelul este de jucărie, dar va fi înlocuit în curând cu unul adevărat. Imediat au curs felicitările, scre Ajc.com.

Alții însă au observat un detaliu în colțul fotografiei și au început să întrebe dacă este nevoie și de alte felicitări.

Mai precis, fata uitase pe pat, lângă ea, un test de sarcină, așa că în cele din urmă a trebuit să recunoască și faptul că este însărcinată. Chiar și tatăl fetei a comentat la poză, spunându-i: „Draga mea, mama ta e foarte confuză, cred că ar trebui să-i dai un telefon”.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close