Antena 3 CNN Actualitate Inedit A vrut să vadă dacă o înșală soțul, așa că i-a spart contul de e-mail. Ce a urmat însă este incredibil

A vrut să vadă dacă o înșală soțul, așa că i-a spart contul de e-mail. Ce a urmat însă este incredibil

A vrut să vadă dacă o înșală soțul, așa că i-a spart contul de e-mail. Ce a urmat însă este incredibil
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
23 Dec 2017   •   14:46

Bănuia că soțul său o înșală, așa că femeia a decis să-i spargă acestuia contul de e-mail pentru a vedea dacă într-adevăr așa este.

Incidentul a avut loc în Elveția, iar femeia al cărui nume nu a fost făcut public, a fost la un pas să facă închisoare pentru fapta ei. Citirea informaţiilor protejate printr-o parolă fără permisiunea proprietarului contului este ilegală conform articolului 145 din Codul penal al acestei țări şi se pedepseşte cu amendă sau până la trei ani de închisoare.

Femeia a accesat contul de e-mail al soţului său fără ca acesta să ştie şi a descoperit astfel detalii despre mai multe relaţii extraconjugale ale acestuia. Cuplul împărtăşea mai multe parole, iar pe unele dintre acestea le aveau notate în apropierea computerului, a constatat tribunalul.

După verificarea istoricului căutărilor femeilor pe computer, s-a descoperit că aceasta se interesase dacă citirea e-mailurilor soţului ar fi constituit o infracţiune, fapt care, potrivit acuzării, demonstra faptul că ea era conştientă de potenţiala ilegalitate a acţiunilor sale.

Amenda care trebuia să fie de 9.900 de franci, a fost redusă la 1.500 de franci pe motiv că femeia nu a făcut decât să ”exploateze neglijenţa soţului său” şi a depus ”un efort infracţional minim” pentru a accesa informaţiile.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: sot infidel
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close