Antena 3 CNN Actualitate Inedit Abia acum s-a aflat! Românii care câștigau de trei ori mai mulți bani decât Nicolae Ceaușescu înainte de 1989

Abia acum s-a aflat! Românii care câștigau de trei ori mai mulți bani decât Nicolae Ceaușescu înainte de 1989

Abia acum s-a aflat! Românii care câștigau de trei ori mai mulți bani decât Nicolae Ceaușescu înainte de 1989
13 Noi 2019   •   18:17

Aceștia erau românii care câștigau mai mulți bani decât Nicolae Ceaușescu!

Încă din perioada de până în '89 aceștia câștigau sume foarte mari, mai ales când era vorba de echipele importante din țară. Cornel Dinu, fost mare jucător, a dezvăluit că existau fotbaliști care câștigau mult mai mulți bani decât Nicolae Ceaușescu, scrie Spynews.

Cornel Dinu susține că în timp ce Nicolae Ceaușescu încasa 10 000 de lei pe lună, fotbaliștii de la Steaua și Dinamo aveau un salariu poate și de trei ori mai mare, echivalentul a 2800 de euro acum. Chiar și el spune că a prins perioada respectivă, atunci când în buzunarul lui intra salariul dublu încasat de Nicolae Ceaușescu.

"Un jucător de la Steaua şi de la Dinamo câştiga pe lună în anii aceia, am prins şi eu şi am avut această capacitate care-mi intra în buzunar, de două-trei ori mai mult decât câştiga Ceauşescu şi ceilalţi conducători ai ţării. Deci el avea, Ceauşescu, 10.000 şi ceva salariu, iar un fotbalist de la Steaua şi de la Dinamo, ca să nu mai spun deplasări, vamă şi aşa mai departe, lua 20.000 - 30.000 de lei pe lună", a declarat Cornel Dinu.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close