Antena 3 CNN Actualitate Inedit Abia îi murise iubitul, când femeia a început să primească mesaje ciudate de la un prieten. „Oprește-te acum sau îți blochez numărul”

Abia îi murise iubitul, când femeia a început să primească mesaje ciudate de la un prieten. „Oprește-te acum sau îți blochez numărul”

Abia îi murise iubitul, când femeia a început să primească mesaje ciudate de la un prieten. „Oprește-te acum sau îți blochez numărul”
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
26 Feb 2019   •   10:27

Abia îi murise iubitul când femeia a început să primească mesaje ciudate de la un prieten.

Acesta îi mărturisea dragostea lui și îi făcea avansuri, în ciuda faptului că tânăra îl anunțase că nu este cel mai bun moment.
Deși inițial a vrut să pară „băiatul bun”, în final a arătat care îi erau de fapt intențiile.

Capturile conversațiilor au fost făcute publice pe Reddit.

Bărbatul și-a început conversație spunându-i că îi pare rău pentru pierderea ei și că poate să-l sune oricâd.

I-a mulțumit, dar el a adăugat: „Oricând chiar și dacă vrei doar să vorbești cu cineva”. Femeia nu i-a mai răspuns, dar bărbatul i-a trimis un nou mesaj: „Vreau să știi că prin toate momentele aiurea prin care am trecut, nu am iubit niciodată cum te iubesc pe tine”.

Când a înțeles despre ce e vorba, tânăra i-a replicat: „Nu sunt în starea necesară pentru o astfel de conversație”:

Individul nu a primit bine refuzul: „Ok, îmi pare rău că sunt îndrăgostit de tine. Mă bucur că m-ai privit ca pe un rahat când ai fost în viața mea. Nu-ți face griji, nu îți voi mai scrie”.

„Termină sau îți blochez numărul, iubitul meu abia a murit, înțelegi asta?”. Replica bărbatului: „Pa. Poate dacă eram eu mort, ți-ar fi păsat. Sper să mor în drum spre casă și o să-ți lipsesc la fel de mult”.
 

 

×
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close