Antena 3 CNN Actualitate Inedit Acasă la românul suspectat de terorism: „Dacă băiatul meu era terorist, s-ar fi aruncat în aer, n-ar fi ...”

Acasă la românul suspectat de terorism: „Dacă băiatul meu era terorist, s-ar fi aruncat în aer, n-ar fi ...”

Acasă la românul suspectat de terorism: „Dacă băiatul meu era terorist, s-ar fi aruncat în aer, n-ar fi ...”
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
01 Iul 2017   •   17:17

A făcut vâlvă în ultimele zile cazul lui Ionuţ Cătălin Bălan (39 de ani), zis „Ibrahim“, bărbatul suspectat de terorism după ce s-ar fi radicalizat în Franţa şi ar fi aderat la gruparea teroristă Statul Islamic. Adevărul.ro a fost în satul unde stătea „Ibrahim” şi a stat de vorbă cu mama acestuia şi cu mai mulţi cunoscuţi. 

„Dacă el era terorist, îl arestau poliţiştii de când era în Franţa. El nu a făcut rău la nimeni. Atunci când au venit oamenii ăia să îl aresteze m-am pus în genunchi şi m-am rugat. Dacă băiatul meu era terorist, s-ar fi aruncat de mult în aer sau ar fi pus o bombă şi nu ar mai fi stat în casele astea prăpădite fără apă şi curent şi nu ar mai fi lucrat de la patru dimineaţa până la şapte seara”, a spus mama bărbatului.

„Convertirea la islamism l-a schimbat în bine pe băiatul meu. A trecut la islamism în 2013, când eram şi eu cu el în Franţa, la Toulouse, acolo unde stăteam. Înainte să se convertească bea şi se droga. Apoi s-a hotărât să facă o schimbare totală, a renunţat la băutură şi la toate viciile”, a mai spus femeia.

Citește articolul complet pe adevarul.ro.

×
Subiecte în articol: terorism terorist atentat terorist
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close