Antena 3 CNN Actualitate Inedit Doi morţi într-un accident cu o maşină Tesla, la volanul căreia nu se afla nimeni, în SUA

Doi morţi într-un accident cu o maşină Tesla, la volanul căreia nu se afla nimeni, în SUA

Accident mortal în Texas, SUA, după ce o maşină Tesla, la volanul căreia nu se afla nimeni, a intrat într-un copac şi a luat foc.

Doi morţi într-un accident cu o maşină Tesla, la volanul căreia nu se afla nimeni, în SUA
Sursa foto: Hepta
de Alexandra Ionescu    |    19 Apr 2021   •   12:43

Doi oameni au murit într-un accident cu o maşină Tesla S 2019, în Texas. Aparent, autoturismul era pe pilot automat.

După ce focul a fost stins, patru ore mai târziu, una dintre victime a fost găsită pe locul pasagerului, iar celaltă pe bancheta din spate. La volan nu se afla nicio persoană.

Automobilul mergea cu viteză mare la momentul accidentului. Rapoartele arată că maşina nu a luat cum trebuie o curbă şi a ieşit de pe şoseaa.

Pe site-ul său, Tesla avertizează că sistemul de asistență la condus pe care îl propune nu face mașina autonomă și că este nevoie de supervizarea activă a unui șofer.

Cu toate acestea, înregistrări video arată în mod regulat mașini Tesla în mers cu șoferi adormiți sau fără să țină mâinile la volan perioade lungi de timp.

Acest nou accident vine într-un moment în care compania se pregăteşte să lanseze un  software actualizat de conducere complet automată.

×
Subiecte în articol: tesla accident
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close