Antena 3 CNN Actualitate Inedit Acest bărbat a renunțat la slujba lui pentru a călători, aproape gratis. Iată cum a reușit acest lucru

Acest bărbat a renunțat la slujba lui pentru a călători, aproape gratis. Iată cum a reușit acest lucru

Acest bărbat a renunțat la slujba lui pentru a călători, aproape gratis. Iată cum a reușit acest lucru
20 Mar 2018   •   17:18

Bryan Kelly, un om pasionat de punctele aeriene acumulate prin carduri de fidelitate, a ajuns să fie plătit să zboare la clasa business de către cele mai mari companii aeriene, după ce s-a decis să își părăsească postul de la resurse umane de la compania Morgan Stanley și să își înceapă un blog despre cum să acumulezi puncte de călătorie. Acest blog, numit thepointsguy.com, este în momentul de față, unul dintre cele mai citite site-uri de călătorii.  

Acum, el își petrece timpul, sau cel puțin două săptămâni pe lună, zburând în jurul lumii. Business Insider a decis să îl cunoască mai bine și să afle cum a reușit să își construiască viața în acest fel care este dorit de mulți. Iată ce au aflat jurnaliștii de acolo: 

Brian Kelly și-a părăsit slujba în 2011, pentru a începe blog-ul dedicat punctelor aeriene 

Prin acumularea de puncte, acesta prinde zboruri precum cel din Hong Kong în San Francisco, la numai 78 dolari pentru clasa business sau de la New York la Londra pentru 18.10 dolari 

Călătoriile lui l-au dus în locuri incredibile, precum Africa și Thailanda.  

Pasiunea lui pentru puncte aeriene a început când acesta avea numai 12 ani, când a început să facă rezervări pentru tatăl sau, câștigând 10 dolari în puncte. A început să colecteze punctele tatălui sau și cu acestea a cumpărat familiei o vacanță în Caraibe.

Până când și-a început studiile universitare, acesta avea deja statutul gold pentru compania aeriană US Airways, care îi oferea upgrade-uri la clasă business: ”Eram un student fără venit, dar dintr-o data primeam upgrade-uri la prima clasă din toate părțile!”

Curând, a descoperit că sunt multe persoane pasionate de călătorii și puncte aeriene, așa că a început să socializeze cu aceștia și să își împărtășească pasiunea. Cu toate acestea, încă nu realiza cum să își transforme pasiunea într-o carieră, așa că pentru a câștiga niște bani în plus,  a început să își vândă din punctele acumulate, deoarece avea doar 2 săptămâni pe an libere de la jobul lui, și să dea sfaturi personale legate de cum să acumuleze puncte, pentru un mic comision.  

Curând, și-a creat un blog unde a început să posteze aceste sfaturi, iar lumea a început ușor-ușor să îl cunoască și să îl recunoască din pozele postate pe blog. După ce a primit un cec mai mare, și-a dat demisia de la jobul de birou și a început să călătorească full time. De atunci, a crescut din ce în ce mai mult în popularitate, iar acum, în fiecare lună profitul îi crește cu 50%.

Sfatul pe care acesta îl oferă este să ai răbdare la început și să nu renunți.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close