Acest bărbat din Slobozia a fost amendat de către un poliţist dintr-un motiv incredibil. Ce a scris omul legii în procesul-verbal

27 Feb 2017   •   21:53
Acest bărbat din Slobozia a fost amendat de către un poliţist dintr-un motiv incredibil. Ce a scris omul legii în procesul-verbal Foto: Facebook/Politia Romana

Un poliţist local, alături de un agent de la Rutieră se aflau într-o misiune pe un bulevard din Slobozia, în momentul în care au amendat un bărbat dintr-un motiv incredibil.

Din câte se pare, cei doi oameni ai legii se aflau în misiune pentru a-i prinde pe şoferii care parchează în mod neregulamentar, fiind pe punctul de-a da o amendă. Însă, prin zonă a trecut un bărbat care dorind să îşi arate solidaritatea faţă de şoferul prins, a început să flatuleze.

Cât se poate de şocat de gestul respectivului bărbat, poliţistul local a acţionat instat. Aşa că, bărbatul s-a trezit că e amendat cu suma de 1.000 de lei, pentru că i-ar fi deranjat pe cei din jur. De asemenea, în procesul-verbal, omul legii a scris că amenda s-a aplicat din pricina faptului că bărbatul din Slobozia „a tras un vânt“.

x close