Antena 3 CNN Actualitate Inedit Acest cuplu își dorea cu ardoare un copil. Într-o zi, medicii le-au dat două vești. Acum cei doi sunt la un pas de despărțire

Acest cuplu își dorea cu ardoare un copil. Într-o zi, medicii le-au dat două vești. Acum cei doi sunt la un pas de despărțire

Acest cuplu își dorea cu ardoare un copil. Într-o zi, medicii le-au dat două vești. Acum cei doi sunt la un pas de despărțire
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
01 Iul 2019   •   00:09

Dorința unui cuplu de tineri căsătoriți era să aibă un copil, iar în ultimele luni s-au chinuit din răsputeri să își îndeplinească visul.

”Situația materială ne permite, iar un copil era singurul lucru care lipsea relației noastre”, povestește pe Reddit bărbatul de 34 de ani. 

”Soția mea este o femeie minunată, independentă și puternică, iar viața noastră sexuală a fost mereu perfectă”, a continuat el.

Visul frumos al tânărului s-a năruit după un control de rutină la medic, care l-a diagnosticat cu o boală rară, sperma sa fiind lipsită de spermatozoizi. Medicii i-au spus că o operație simplă ar putea remedia totul, însă nu diagnosticul a fost vestea cea proastă.

Exact în aceeași perioadă soția sa l-a anunțat că a rămas însărcinată.

”Biologic, e aproape imposibil ca eu să fiu tatăl. Medicii i-au spus că intră în al doilea trimestru de sarcină, în timp ce eu nu sunt capabil acum să am un copil. Mai mult, ea e extrem de încântată de sarcină și nu pare deloc vinovată”, a spus bărbatul.

Acesta a solicitat un set de analize pentru a vedea dacă el este tatăl copilului, însă șansele sunt extrem de mici.

”Ce mă fac dacă aflu că m-a înșelat? Mă prefac că nu știu nimic, pentru a salva ceea ce părea o căsnicie perfectă?”, a întrebat, disperat, bărbatul.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close