Antena 3 CNN Actualitate Inedit „Acum o săptămână, soțul meu a dispărut de acasă. Și-a închis telefonul. Am înțeles în sfârșit ce s-a întâmplat de fapt”

„Acum o săptămână, soțul meu a dispărut de acasă. Și-a închis telefonul. Am înțeles în sfârșit ce s-a întâmplat de fapt”

„Acum o săptămână, soțul meu a dispărut de acasă. Și-a închis telefonul. Am înțeles în sfârșit ce s-a întâmplat de fapt”
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
13 Mai 2019   •   12:14

Ce ascunde o dispariție bruscă? Întrebându-se și ea acest lucru, o femeia a aflat un secret cumplit despre partenerul său de viață. 

„Acum o săptămână, soțul meu a plecat singur într-o vacanță de-a lungul Statelor Unite. Noaptea trecută ne-am certat la telefon pentru că i-am sous cp sunt supărată de ce dezastru financiar a creat, împachetându-și și plecând în California, singur în vacanță ca să se relaxeze, lăsându-mă singură să fac față la toate acestea. Răspunsul lui a fost să își închidă telefonul. Nu l-am putut contacta de 15 ore. Ce ar trebui să fac?”, a întrebat femeia pe utilizatorii Reddit. 

Mai târziu, ea a revenit cu un update: „Am descoperit că soțul meu a intenționat și a plănuit să mă abandoneze. Este bine, aparent se distrează la o petrecere la piscină în California. Ultimele luni cumplite și lipsa dragoste m-au dus într-un loc în care nu aș vrea să mai fiu pe această lume. Cel mai mare regret al meu este că de când și-a închis telefonul nu am avut ocazia să îi spun „Adio”. Aș fi putut să o sun pe mama lui să-i las un mesaj, dar nici ea nu mi-ar răspunde la telefon. Mă urăsc cu toții”, a mai scris femeia. 

 

×
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close