Antena 3 CNN Actualitate Inedit Adevăruri Ascunse. Lidia Fecioru, despre copiii indigou. Ce misiune au aceștia pe pământ și cum îi recunoaștem

Adevăruri Ascunse. Lidia Fecioru, despre copiii indigou. Ce misiune au aceștia pe pământ și cum îi recunoaștem

Adevăruri Ascunse. Lidia Fecioru, despre copiii indigou. Ce misiune au aceștia pe pământ și cum îi recunoaștem
16 Sep 2017   •   19:44

Lidia Fecioru a vorbit în emisiune „Adevăruri ascunse” despre copiii indigou și care este misiunea lor pe pământ, dar și cum îi recunoaștem și ăi diferențiem de ceilalți.

„Denumirea de „copii indigou” a fost descoperită de o femeie pshihanalist din America, care făcându-le fotografia aurei, a observat că unii din oameni, copii și oameni adulți au aura albastră-aurie. (...) Copiii indigou au altă sensibilitate față de cei din jur, prind foarte repede din zbor un obiect, o știință pe care îl doresc. Ei simt binele și răul, simt frumosul și urâtul. Primii copii indidou sunt cei care s-au născut în anii 40. Hipoții și punkiștii”, a povestit Lidia Fecioru.

Alte caracteristici ale copiilor indigou: „Acești copii vin pentru a schimba partea asta de societate. Dacă nu își găsesc similarii lor, nu vor fi comunicativi cu ceilalți. Există copii de cristal, indigou, copii curcubeu și copiii care vor veni începând din 2015-2025, se vor naște copii cu suflete ca Iisus. Sfinți care vor face minuni pe pământ (...) Acești copii sunt foarte iubitori de natură, ei nu vor strica mușuroiul de furnici”, a mai povestit bioterpeutul.

Mihai Voropcievici susține și cum recunoaștem acești copii indigou.

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close