Antena 3 CNN Actualitate Inedit Adolescenta de 17 ani s-a îndrăgostit de Mihai, iar în scurt timp și-au consumat relația. Doar că „iubitul” generos a decis să o împartă și cu alții. Descoperirea neașteptată făcută de anchetatori. Este un caz rar!

Adolescenta de 17 ani s-a îndrăgostit de Mihai, iar în scurt timp și-au consumat relația. Doar că „iubitul” generos a decis să o împartă și cu alții. Descoperirea neașteptată făcută de anchetatori. Este un caz rar!

Adolescenta de 17 ani s-a îndrăgostit de Mihai, iar în scurt timp și-au consumat relația. Doar că „iubitul” generos a decis să o împartă și cu alții. Descoperirea neașteptată făcută de anchetatori. Este un caz rar!
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
01 Oct 2019   •   10:37

Adolescenta de 17 ani din județul Iași s-a îndrăgostit de Mihai pe care îl cunoscuse la o petrecere. Așa că de aici și până la a-și consuma relația nu a mai fost decât un pas.

Doar că „iubitul” generos a decis să o împartă și cu alții. Așa că fata a fost plimbată de la unul la altul timp de mai multe zile. 

Adevărul a ieșit la iveală după ce aceasta i-ar fi povestit unei prietene, care a anunțat-o pe mama adolescentei, care lucra în străinătate.

Deși fata a fost victima unui abuz, anchetatorii au descoperit că aceasta era încă virgină. 

Victima din acest proces, E.B. (17 ani), locuia la momentul faptelor cu tatăl, mama lucrând în străinătate. Vara trecută, fata s-a împrietenit cu un băiat din Păun, la a cărui petrecere aniversară a mers, la finele lunii iunie. Acolo, l-a întâlnit pe Mihai N., cu care s-a împrietenit şi la domiciliul căruia a rămas în seara petrecerii. Fata a rămas la casa iubitului ei circa 5 zile, până pe 4 iulie, când mama băiatului de 16 ani s-a opus relaţiei. În aceeaşi zi, Mihai N. s-a mutat cu victima la casa nelocuită a bunicii prietenului lui Constantin Rânţar, care este decedată. În acea noapte, fata ar fi rămas fără telefonul mobil, care i-a fost luat de Rânţar, se arată în rechizitoriu. 

A doua zi, victima a mers acasă la tatăl său, care i-a ordonat să-şi recupereze telefonul, fără a fi interesat de modalitatea în care fata îl pierduse. Minora s-a întors astfel la Păun, unde s-a întâlnit cu Mihai N., căruia i-a oferit, ca dovadă a afecţiunii faţă de el, o cană personalizată. Băiatul şi minora au mers apoi la casa bunicii lui Rânţar, unde, spun anchetatorii, aceştia au făcut sex consimţit. 

După acel moment, se arată în rechizitoriu, Constantin Rânţar ar fi venit şi el la casă. Cu complicitatea iubitului fetei, Rânţar ar fi violat minora, susţin procurorii. Abuzurile ar fi continuat şi zilele următoare, la ele participând şi un alt prieten al lor, Sebastian Zamfir. Într-o seară, băieţii ar fi mers, se arată în rechizitoriu, cu fata la un bar, acolo unde martorii au precizat că era supărată şi plângea. În aceeaşi seară, la casa părăsită, adolescenţii ar fi întreţinut toţi relaţii sexuale cu fata, cu menţiunea că raporturile sexuale cu Mihai N. sunt considerate de procurori ca fiind consimţite. Minora ar fi fost agresată fizic în timpul şederii la casa din Păun, însă nu a formulat plângere, scrie Ziarul de Iași.

 

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close