Antena 3 CNN Actualitate Inedit Adolescentul de 16 ani din județul Suceava făcuse dragoste cu un vecin. După câțiva ani, a aflat un secret teribil

Adolescentul de 16 ani din județul Suceava făcuse dragoste cu un vecin. După câțiva ani, a aflat un secret teribil

În 2011, pe când avea doar 16 ani, un adolescent din județul Suceava obișnuia să se ducă la un vecin pentru a-l ajuta la treburile casnice.

Adolescentul de 16 ani din județul Suceava făcuse dragoste cu un vecin. După câțiva ani, a aflat un secret teribil
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
21 Mai 2020   •   23:40

Din vorbă în vorbă, în final cei doi au ajuns să se apropie mai mult și chiar să facă dragoste. Povestea lor a durat până în 2016, însă, în tot acest timp, vecinul i-a ascuns un secret teribil.

Un an mai târziu, în timp ce era internat în spital, adolescentul a aflat cruntul adevăr: avea HIV/SIDA.

„Ultima dată când persoana vătămată a întreţinut raporturi sexuale cu inculpatul a fost în perioada iulie-august 2016. Persoana vătămată nu a mai întreţinut niciodată raporturi sexuale cu alte persoane, nu a făcut transfuzii de sânge şi nu a fost internată într-o instituţie medicală până în 2017. În anul 2017 persoana vătămată s-a îmbolnăvit foarte rău şi, în urma analizelor efectuate, s-a constat că suferă de HIV/SIDA”, se arată într-un comunicat de presă al procurorilor.

„Victima nu şi-a dat seama cum a putut contacta cumplita boală, dar la un moment dat, când era internată la spital, inculpatul a venit la el şi i-a spus să nu zică nimic părinţilor despre relaţia lor şi să declare că a întreţinut relaţii sexuale cu o fată. Atunci persoana vătămată a aflat că inculpatul este şi el bolnav de HIV/SIDA şi l-a infectat şi pe el cu bună-ştiinţă”.

 

×
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close