Antena 3 CNN Actualitate Inedit Adolescentul din Vaslui a intrat pe un site de filme pentru adulți. Nu i-a venit să creadă cine apărea într-un filmuleț. A trimis imediat un mesaj

Adolescentul din Vaslui a intrat pe un site de filme pentru adulți. Nu i-a venit să creadă cine apărea într-un filmuleț. A trimis imediat un mesaj

Adolescentul din Vaslui a intrat pe un site de filme pentru adulți. Nu i-a venit să creadă cine apărea într-un filmuleț. A trimis imediat un mesaj
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
23 Iul 2019   •   16:23

Daniel din Vaslui a intrat într-o zi pe un site de filme pentru adulți. Când s-a uitat mai bine, nu i-a venit să creadă că o cunoștea pe protagonista filmulețului.

Imediat a luat legătura cu un prieten și i-a povestit. Apoi i-a venit o altă idee. Să obțină și bani de pe urma prețioasei descoperiri. 

Tânărul, atunci în vârstă de 18 ani, a identificat-o într-o înregistrare pe o consăteancă de a sa de 21 de ani, care în filmare apărea întreţinând raporturi sexuale cu concubinul ei și a decis să o șantajeze. 

Cum „actrița” se afla în străinătate, acesta a contactat-o pe Facebook. „A contactat-o direct de pe aplicaţia messenger Facebook, trimiţându-i un mesaj, ce conţinea în ataşament trei fotografii dintre cele opt salvate cu mesajul: «Pozele astea vor fi postate pe fb. aştept o recompensa»”. Suma cerută de individ drept taxă de discreţie a fost de 2.000 de euro. Nu a apucat să se mai bucure de cei 2.000 de euro, pentru că alături de prietenul său au fost prinși în flagrant de Poliţie, după ce victima a venit în ţară special pentru a-i da pe mâna oamenilor legii.

Victima a explicat că filmarea de pe Pornhub data din perioada noiembrie-decembrie 2014, când, din cauza situaţiei financiare, a desfăşurat cu concubinul ei activităţi de videochat pe un site pe care, teoretic, nu ar fi trebuit să fie stocate imaginile. În toamna acestui an, cei doi şantajişti vor afla dacă sentinţele lor de condamnare vor rămâne sau nu definitive, scrie adevarul.

 

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close