Adrian a aflat că are cancer în 2013. De atunci, a dus o luptă pe viață și pe moarte cu boala cumplită. Recent, bărbatul a mai primit o lovitură în instanță. „Pe asta chiar nu o mai poate duce!”

11 Iun 2019   •   16:16
Adrian a aflat că are cancer în 2013. De atunci, a dus o luptă pe viață și pe moarte cu boala cumplită. Recent, bărbatul a mai primit o lovitură în instanță. „Pe asta chiar nu o mai poate duce!” Foto: Pixabay.com

Adrian a aflat că are cancer în 2013. De atunci, s-a luptat pe viață și pe moarte cu boala cumplită. A investit timp, bani și nervi.

Recent, însă, bărbatul a mai primit o lovitură. Se află în situaţia de a nu-și permite suportarea costurilor de achiziție ale tratamentului prescris de către medicul oncolog pe o perioadă de şase luni, costuri care sar de 200.000 lei.

O primă instanță i-a dat câștig de cauză, o alta a decis definitiv că nu statul trebuie să-i acorde tratamentul gratuit. Așa că acum, bărbatul din Constanța mai are tratament doar pentru 28 de zile.

Prețul acestui medicament fiind de 19.573,13 lei. Cu alte cuvinte, prețul tratamentului pentru 6 luni cu stivagra este de peste 234.877 lei, scrie replicaonline.

x close