Antena 3 CNN Actualitate Inedit Adrian și Alina erau împreună de opt ani. Într-o zi, tânărul din Iași a fost șocat să afle ce îi făcuse în toți acești ani iubita lui

Adrian și Alina erau împreună de opt ani. Într-o zi, tânărul din Iași a fost șocat să afle ce îi făcuse în toți acești ani iubita lui

Adrian și Alina erau împreună de opt ani. Într-o zi, tânărul din Iași a fost șocat să afle ce îi făcuse în toți acești ani iubita lui
Sursa foto: Foto: Pexels.com
14 Mar 2019   •   12:13

Adrian și Alina erau împreună de opt ani, dar într-o zi, tânărul avea să descopere șocat ce îi făcuse iubita în tot acest timp. 

Mai precis, femeia, care era angajată la o bancă, i-a golit în toți acești ani conturile bărbatului, care economisea bani ca să își ia o mașină. 

Adrian a rămas astfel fără 300.000 de lei. Deşi ştia că are în cont această sumă consistentă, a înlemnit când la ghişeu i s-a spus că are acolo, în realitate, doar 200 de lei. Cum s-a încheiat uluitoarea păţanie?

Tribunalul Iaşi a pus punct unui process cu acuzaţii incredibile, în care protagonişti au fost doi foşti iubiţi din Iaşi. Alina Mihaela Popa, fostă funcţionară la BRD, a fost condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare după ce a fost gă­sită vinovată de înşelăciune şi acces ilegal într-un sistem informatic. Victima tinerei ar fi fost Adrian D., chiar fostul ei iubit.

Cei doi au avut o lungă relaţie de iubire, în perioada 2003 - 2011. Potrivit datelor din dosar, după ce au terminat facultatea amândoi, Alina s-a angajat la o bancă, iar Adrian şi-a găsit o slujbă şi a început să strângă bani pentru a-şi cumpăra o maşină. Profitând că iubita sa lucra la bancă, tânărul i-a dat acesteia diferite sume de bani pentru a i le depune pe cont, scrie Ziarul de Iași. 

×
Subiecte în articol: relatie minciuna descoperire socanta
Parteneri
Horoscopul verii 2023, cu Cristina Demetrescu.Scorpionii sunt pe val
x close