x close

Adrian urma să se căsătorească a doua zi, dar cu o seară înainte a vrut să facă petrecerea burlăcilor. Ceva însă cumplit s-a întâmplat și a fost nevoit să-și amâne nunta

06 Iun 2019   •   23:03
Adrian urma să se căsătorească a doua zi, dar cu o seară înainte a vrut să facă petrecerea burlăcilor. Ceva însă cumplit s-a întâmplat și a fost nevoit să-și amâne nunta Foto: Facebook

Adrian urma să se căsătorească a doua zi, dar a dorit cu orice preț să aibă parte de petrecerea burlacilor. Însă ceva șocant s-a întâmplat în acea seară, iar bărbatul a fost nevoit să-și amâne nunta.

Adrian Minciună se afla într-un bar din Petroşani împreună cu doi prieteni. La un moment dat, s-a iscat un scandal, pe fondul consumului de alcool, între grupul de petrecăreţi gorjeni şi un bodyguard al barului.

Cele două tabere s-au lovit reciproc, însă tânărul din Rovinari a ajuns în stare gravă la spital. Starea lui Adrian Minciună s-a agravat, iar medicii au fost nevoiţi să intervină pentru a-i extirpa un rinichi. Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani spun că gorjeanul are nevoie de 35-40 de îngrijiri medicale, scrie Adevărul.

Parteneri
Parteneri
sati