Antena 3 CNN Actualitate Inedit Alex a comandat o porție de pește la restaurant, iar câteva minute mai târziu a intrat în comă. „Nu pot să respir, să-mi respire cineva în gură!”

Alex a comandat o porție de pește la restaurant, iar câteva minute mai târziu a intrat în comă. „Nu pot să respir, să-mi respire cineva în gură!”

Alexander Hall a comandat o porție de pește la restaurant, neștiind că asta îi va declanșa o reacție alergică atât de severă încât îl va ucide.

Alex a comandat o porție de pește la restaurant, iar câteva minute mai târziu a intrat în comă. „Nu pot să respir, să-mi respire cineva în gură!”
29 Feb 2020   •   13:47

Alexander, din Ballarat, Australia, ieșise în oraș cu soția lui gravidă să ia cina. La masă, bărbatul de 37 de ani și-a comandat un pește despre care el însuși a spus, cu câteva minute înainte de tragedie, că nu l-a mai consumat de câțiva ani pentru că mereu avea impresia că i se umflă buzele după ce-l mănâncă, scrie The Sun.

Câteva clipe mai târziu, femeia a văzut cum Alexander începe să transpire abundent și să se chinuie să respire. Clientii care au asistat la întreaga scenă au sărit să-i acorde primul ajutor însă a fost în zadar.

„Nu pot să respir, am nevoie de cineva să-mi respire în gură, nu pot respira!”, au fost ultimele lui cuvinte.

"Nu s-a putut face nimic, am fost atât de speriată și am văzut că și el a fost speriat, nu a vrut să ne părăsească", a povestit femeia.
Alex a fost dus de urgență la spital și plasat în comă indusă, dar starea lui s-a deteriorat și a murit cinci zile mai târziu.

Cauza morții: anailaxie severă și hipoxie cerebrală.
 

×
Subiecte în articol: reactie alergica
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close